Suomen maanläheisin startup- ja keksintötapahtuma!

Keksintömessut kokoaa keksijät, startup-yrittäjät, asiakkaat, rahoittajat ja asiantuntijat saman katon alle Viitasaari Areenalle
tarjoten näin erinomaisen mahdollisuuden verkostoitumiseen ja yhteistyökumppaneiden löytämiseen.

Suomen ensimmäinen Mount Everestin valloittaja, monialayrittäjä ja sijoittaja Veikka Gustafsson vieraili Keksintöjen Viikko -tapahtumassa Viitasaarella lokakuussa 2019. Sijoittajan näkökulmasta Gustafsson näkee tapahtuman todella tärkenänä. Vuorikiipeilijän uran aikana Gustafsson asui teltassa n. 7 vuoden ajan, ja tuona aikana hän teki useita elämää helpottavia innovaatioita. 

Tieto on valtaa. Ja sen on Esko Valtaojan mielestä paras keksintö maailmassa. Kaikki maailman tieto on saatavilla, haasteena on tunnistaa se oikeatieto roskatiedon seasta. Valtaoja haastaa kyseenalaistamaan sitkeitä luuloja ja tsekkaamaan faktoja.

Saimi Hoyer kehottaa uskomaan omaan juttuuna, sillä se on kaikista tärkeintä. Itseltään pitää poistaa epäonnistumisen pelko ja kokeilla rohkeasti, oppia virheistä. Sinun pitää uskoa itseesi ja ideaasi, jos haluat että muutkin uskovat.

Starttaa sinäkin keksintöpolulle ja
suuntaa matkasi Keksintöjen ViikolleIdeoiden jalostaminen tuotteiksi, palveluiksi tai vaikka yritystoiminnaksi on helppoa,
kun on paikka, josta tiedät saavasi neuvoja ja ohjausta.

Seuraa Keksintöjen Viikon some-kanavia